domingo, 23 de junio de 2013

Un somriure de Clicks, 2013

Un año más, la Llanterna Teatre Municipal de Móra d'Ebre se vuelve a comprometer con los clicks llenandose de divertidos dioramas, que van desde la clásicas temática pirata y oeste, un original campo de golf, y una representación de la conocidísima Ruta 66



También se podrán ver dioramas mucho más modernos como los Top Agents y los recién sacados del horno "tiroleses" (estoy deseando verlos).En años anteriores se pudieron ver diferentes representaciones de la historia o lugares de Morda d'Ebre.

Así que si estais buscando un plan para el último fin de semana de junio no os lo podéis perder, porque además habrá un concurso de dioramas en el que podréis demostrar vuestras habilidades. 



os dejo las bases por si alguien quiere apuntarse.

Bases Concurs de diorames organitzat per Joguines Carreres

1. Poden participar-hi totes aquelles persones que així ho desitgin. 
2. Aquest concurs consta de dos categories: 
A) participants fins a 8 anys 
B) participants de 9 a 13 anys
3. S’atorgaran els premis següents:
- Primer i segon millor diorama de la categoria A
- Primer i segon millor diorama de la categoria B-
4. Per tal de participar al concurs, caldrà inscriure’s a Casa la Carreres, carrer Doctor Peris, número 30 de Móra d'Ebre o al mail: casalacarreres@gmail.com
5. El termini d’inscripció al concurs és fins el mateix dissabte 29 de juny, però s'agraïra la preinscripció amb tems per reservar espai.
6. La inscripció és gratuïta. Les places són limitades.
7. Cada participant disposarà d’un espai de 60 cm x 60 cm per realitzar el seu diorama fent servir clicks de Playmobil i qualsevol dels complements de la marca.
8. Els participants hauran de muntar el seu diorama al mateix recinte entre les 11:00 h i les 13:00 h del dissabte 29 de juny de 2013.
9. No s’acceptaran muntatges previs del diorama
10. Els participants podran portar material decoratiu (pedres, herba, etc.) i eines per crear el paisatge del seu diorama.
11. El jurat estarà format per membres de l’Associació juvenil de jocs d'estratègia de la Ribera d'Ebre “Baronia d'Entença” i de l'associació Somosclicks.
12. Els participants posaran totes les facilitats perquè els seus diorames puguin ser visitables.
13. El veredicte del jurat serà inapel•lable.
14. L’organització del concurs garanteix la conservació dels diorames exposats, però en cap cas podrà respondre dels deterioraments soferts per causes alienes o força major.
15. El lliurament de premis es farà a La Llanterna Teatre Municipal de Móra d’Ebre ell diumenge 30 de juny de 2013, a les 18.30 h.
16. La participació en el concurs suposa l’acceptació de les presents bases, i qualsevol altre dubte serà resolt per l’organització.






  • La Llanterna Teatre Municipal de Móra d'Ebre
  • Exposició de diorames de Playmobil.
    Entrada gratuita.
    Horaris
    Dissabte: De 10h a 20h
    Diumenge: De 10 a 19h.

Publicacio




un abrazo para los organizadores! desde aqui os deseamos que sea todo un éxito.